Paweł Marciniak (15 lat doświadczenia)
Ekspert ds. stoisk mięsno-wędliniarskich oraz ryb
Osiągnął wymierne wyniki;
- Lada mięsno-wędliniarska;
- wzrost obrotu do 30% niektóre sklepy nawet 40% przy średnim obrocie 100-250 tys. miesięcznie
- wzrost marży ok 2% przy obrocie 100-250 tys. miesięcznie bez podwyższania cen.
- zmniejszenie strat o 2-5tys w zależności od obrotu sklepu.
- Stoiska Warzywa-owoce i piekarnie- cukiernie:
- wzrost obrotów sklepów w granicy 2-3 tys. zł miesięcznie oraz minimalizacja strat na poziomie około 50% w stosunku do obecnych strat.
Specjalista ds. Handlu detalicznego na dziale mięso-wędliny i owoce-warzywa. Ekspert ds. audytu wewnętrznego, ekspozycji oraz zarzadzania towarem. Absolwent Studium Zarzadzania i Marketingu.
Specjalista ds. szkoleń od ponad 13 lat. Kierownicze stanowiska w; Carrefour, Tesco i Champion.
W swojej pracy posługuję się również takimi elementami jak marża, plan sprzedaży, sprzedaż sugerowana, wartość dodana oraz wszelkie akcje marketingowe.
Jest specjalistą w zakresie handlu mięsem i jego przetworami. Doświadczony w sprawowaniu opieki nad sklepami i stoiskami mięsnymi. Przeprowadza szkolenia sprzedażowe w zakresie profesjonalnej obsługi klienta, ekspozycji towarów oraz standardów obowiązujących w sklepach mięsnych.
Uświadamia pracowników efektywnie wykonywać swoją pracę. Potrafi zarządzać kosztami, akcjami promocyjnymi i wszelkimi działaniami marketingowymi oraz zarządzać towarem, jego zapasami, eliminować straty .Znana mu jest również zasada analizy sprzedaży, rynku i konkurencji oraz wdrażanie strategii sprzedażowej.