BEATA HUSZBAN ( 20 lat doświadczenia)
Ekspert ds. stoisk świeżych
Osiągnęła wymierne wyniki;
- Stoisko lada mięsno – wędliniarska ; w ciągu 2/3 miesięcy wzrost sprzedaży średnio o 22%, spadek strat z 11% na 5% (pełna dostępność towaru, sklep niskoobrotowy),
- Pieczywo z rejonu 10 sklepów (w okolicy duża konkurencja piekarni) – straty 12% zejście do 8,5% przy celu wyznaczonym przez firmę na 8% z zachowaniem pełnej dostępność i inwestując produkty wysoko marżowe.
Doświadczona w zarządzaniu sprzedażą w 10 sklepach w zakresie kategorii świeżych generujących około 50% wartości obrotu sklepów ,analiza i monitoring wyników wpływających na realizację celów budżetowych utrzymywanie wiedzy i szkolenia pracowników sklepów w zakresie kategorii produktów świeżych ( głównie; mięso – wędliny, warzywa-owoce, piekarsko-ciastkarskie) współzarządzanie blisko 160 osobowym zespołem pracowników.
Praktyczny monitoring poszkoleniowy podtrzymujący założone cele szkoleniowe dla klienta.
Wdrożenie minimalizacji strat na działach świeżych oraz jak skutecznie polecić produkt podnosząc wartość koszyka sprzedażowego.
Odpowiedzialna za zapewnienie funkcjonowania sklepu zgodnie z wewnętrznymi standardami nadzorowanie, organizowanie i ocena pracy zespołu realizacja planu sprzedaży zarządzanie zespołem do 20 osób (praca na sali sprzedaży). Praktyczne doświadczenie w szkolenie personelu na stanowiska kierownicze oraz prowadzenie sklepu szkoleniowego.