Szkolenie przeznaczone jest dla kierowników, oraz sprzedawców sklepów spożywczych.

Cel szkolenia:

  • Nabycie wiedzy na temat właściwego przechowywania i eksponowania warzyw i owoców w sklepie.
  • Nabycie umiejętności układania warzyw owoców.

Program szkolenia:

  1. Asortyment działu warzywa owoce – charakterystyka poszczególnych produktów.
  2. Zasady przechowywania poszczególnych produktów.
  3. Zamówienia i przyjmowanie dostaw- przykładowy formularz zamówień i korzyści wynikające ze stosowania formularza.
  4. Kontrola jakości w dziale warzywa – owoce czyli co może się przydarzyć podczas przyjęcia dostawy.
  5. Ekspozycja warzyw i owoców – sposób układania i zasady ekspozycji poszczególnych grup towarowych.
  6. Jak powinien wyglądać dział warzyw i owoców – zasady.
  7. Przeceny produktu – zasady.
  8. Przygotowanie promocji – zasady.
  9. Jak zminimalizować ubytki i straty – zasady.
  10. Przygotowanie działu na koniec dnia – zasady.

Szkolenie odbywa się w sklepie.

Liczba uczestników: 12 osób

Czas trwania szkolenia: 1 dzień (ilość czasu uzależniona od wielkości stoiska owocowo warzywnego w sklepie).

Inwestycja: 2500 zł + 23% Vat za szkolenie 

Uczestnicy otrzymują materiały szkoleniowe oraz Certyfikaty ukończenia szkolenia.

 

Trener: Anna Chorążak

Kontakt: +48 733 780 616, achorazak@profesjonalneszkolenie.pl

 

Nasze realizacje:

 

Kontakt