Szkolenie przeznaczone jest dla kierowników, oraz sprzedawców sklepów spożywczych, mięsnych.

Cel szkolenia:

  • Zwiększenie sprzedaży mięsa i wędlin
  • Ograniczenie strat na stosiku miesno wędliniarskim
  • Wzrost poziomu obsługi klienta

Program szkolenia:

Zasady prezentacji lady chłodniczej

  • Usytuowanie poszczególnych produktów w ladzie z podziałem na mięso, wędliny
  • Usytuowanie artykułów promocyjnych, organizacji promocji
  • Zasady eksponowania nowości
  • Zasady umieszczania materiałów informacyjnych (cenówki, opisy)

Zasady prezentacji mięsa w ladzie chłodniczej

  • Sposoby prezentacji mięsa z uwzględnieniem przeznaczenia i zróżnicowania cenowego
  • Utrzymanie właściwej ekspozycji i jej estetyki podczas dnia sprzedaży
  • Utrzymanie świeżości mięsa
  • Sposoby przechowywania

Zasady prezentacji wędlin w ladzie chłodniczej

  • Ekspozycja w ladzie z uwzględnieniem rodzaju i ceny
  • Ekspozycja produktów markowych
  • Dekorowanie ekspozycji
  • Zasady przechowywania wędlin

Szkolenie odbywa się w sklepie.

Uczestnicy otrzymują materiały szkoleniowe oraz Certyfikaty ukończenia szkolenia.

 

Czas trwania szkolenia: 8 godzin  (jeden dzień)

Liczba uczestników: 12 osób

Inwestycja: 2500 zł + 23% Vat za szkolenie

 

Trener: Anna Chorążak

Kontakt: +48 733 780 616, achorazak@profesjonalneszkolenie.pl

 

Nasze realizacje:

 

 

Kontakt