anna-chorazakZ zawodu jest trenerem oraz doradcą.

Posiada 12 letnie praktyczne doświadczenie w zarządzaniu sklepami spożywczymi specjalizuje się w zwiększaniu sprzedaży na stoiskach świeżych poprzez ekspozycję oraz minimalizacje ubytków.

Karierę zawodową rozpoczęła 12 lat temu w jednej ze śląskich hurtowni mięsa i wędlin jako przedstawiciel handlowy. W swoich działaniach była bardzo skuteczna poszerzając bazę klientów i zwiększając obroty hurtowni.

Następnie pełniła funkcje Dyrektora Handlowego w hurtowni gdzie głównym jej zadaniem było przygotowywanie, wdrażanie i kontrola realizacji planów sprzedażowych dla przedstawicieli handlowych.

Koordynowała również otwarcia 3 placówek handlowych zrzeszonych w sieci Lewiatan Śląsk a następnie pełniła funkcje Kierownika zarządzającego tymi placówkami.

Jej wiedza i doświadczenie praktyczne zdobyte w hurtowni zaowocowało 30% wzrostem sprzedaży na stoisku mięso wędliny przy zachowaniu minimalnych strat.

Jest praktykiem z pasją. Jej dewiza to – zawsze rób więcej niż od ciebie oczekuje Klient.

Obecnie jest niezależnym trenerem-konsultantem, specjalizującym się w szkoleniach i doradztwie z zakresu zarządzania stoiskami mięso-wędliny.

W swojej karierze trenera przeszkoliła miedzy innymi takie sieci jak: Społem Zamość, Społem Gniezno, Społem Warszawa Śródmieście, Społem Bochnia.

Prywatnie uwielbia jazdę konna; jak mówi: „chwila, którą spędzam z końmi jest niezapomniana, magiczna i jedyna”. Jest mamą dwóch wspaniałych córek – które podzielają pasje mamy.

 

Zakres tematyczny szkoleń oraz doradztwa, prowadzonego przez Annę Chorążak.

Główne obszary tematyczne:

Sprzedaż:

  • Ekspozycja mięsa i wędlin
  • Ekspozycja warzyw i owoców

Kontakt

Tel.: +48 733 780 616

email: achorazak@profesjonalneszkolenie.pl

Kontakt